Wild Rose Country Band

Book Wild Rose Country Band hos MusikEvent – et velspillende dansk countryband, som genremæssigt spiller meget traditionel country musik.

Inspirationen til navnet skal findes i Canada – nemlig staten Alberta, som også kaldes Wild Rose Country. Denne smukke vilde rose ses overalt i Alberta og er et symbol for det barske og betagende bjerglandskab, den vidtstrakte prærie og de mange smukke søer.

Wild Rose Country Bands iørefaldende og dansevenlige repertoire skal findes i den traditionelle ende af country skalaen og består af numre af blandt andre: Willie Nelson, Ned Miller, Buck Owens, Merle Haggard, John Denver, Randy Travis, Don Williams, Kenny Rogers, Johnny Cash, Allan Jackson, Eagles og mange andre.

Musikerne er gået sammen om bandet i deres fælles fascination til country musikken. De har alle mange års erfaring i forskellige musikalske sammenhænge og forskellige genrer – her er de i Wild Rose Country Band regi med kendte og iørefaldende melodier udført musikalsk og vokalt med stor respekt for genren. Country underholdning velspillet til country festen med glimt i øjet og højt humør fra scenen.

Wild Rose Country Band bestilles igen og igen af tilfredse arrangører, til alt lige fra firmafester, markeds- og byfester og private arrangementer. 4 mand på scenen og til priser, hvor alle kan deltage.

Wild Rose Country Band består af:
Mads Hove Jeppesen: guitars, banjo og vocal
Viggo Christiansen: violin,mandolin, akustic guitar og vocal
Steen Jeppesen: trommer og vocal
R. B. Nielsen: bas og vocal

Wild Rose Country Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Wild Rose Country Band

Kunstner

10 + 12 =

Optræden: 4 X 45 min, el. 3 X 60 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Wild Rose Countryband pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen