Wedgwood Duo

Book Wedgwood Duo hos MusikEvent.

Michael Wedgwood og Lars Schroeder er musikerne bag den engelsk/danske duo. Instrumenteringen er guitarer, bas, mandolin og vokal. Repertoiret er bredt og spænder over alt fra skotsk/irsk folkemusik, country og blues til pop/rock fra 50’erne, 60’ erne og 70’erne.

Er publikum oplagt til lidt ‘syng med’ er der numre fra the Dubliners, Creedence Clearwater Revival osv., eller man kan danse til tonerne fra deres store 50’er til 70’er repertoire.

Michael Wedgwood har spillet i flere forskellige populære engelske bands og har opholdt sig i USA. Han spillede i Curved Air, Kiki Dee Band og ikke mindst Caravan, med hvem han fik en høj placering på hitlisterne i England. Han har ligeledes været support for bl. a. Elton John, Deep Purple, Frank Zappa og Fleetwood Mac.

Lars kommer fra musikmiljøet i Århus. Han er også medlem af den populære trio Soul Meeting, som han efterhånden har spillet med igennem mange år.

Wedgwood Duo kan også bestilles til udelukkende at spille skotsk/irsk folkemusik eller til fest hvor de spiller stille folke- og instrumental musik under middagen og god gammel Rock’n Roll til dans. Duoen kan efter ønske udvides til trio eller kvartet med top musikere fra Århus.

Wedgwood Duo booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Wedgwood Duo

Kunstner

5 + 3 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Wedgwood Duo pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen