Stand-Up komiker til festen

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Stand-Up komiker til festen

MusikEvent har igennem mange år leveret forskellige former for underholdning og stand-up komikere til festen, på konferencer, gymnasier, hoteller, kroer, musikhuse og private arrangementer.
MusikEvent prioriterer en god dialog højt og vil til enhver tid forventningsafstemme med dig som arrangør omkring hvad dit arrangement skal indeholde, hvad du har af ønsker og forventninger til den arrangementet.

De spørgsmål du måtte have, står MusikEvent klar til at svare på. Med vores know-how, erfaring og tætte samarbejde med øvrige stand-up komiker bureauer, vil vi guide dig som arrangør frem til den helt rigtige løsning.

Om stand-up komikeren skal levere et helt show, være aftenens festlige indslag eller noget helt tredje – lad os tage en uforpligtende snak om det.

Aftenens indslag

Den der fest, der lige kunne det ekstra… Ofte er dén fest festen, hvor der var et sjovt indslag. MusikEvents tilbyder en lang række af landets bedste stand-up komikere, hvor der et garanti for at få trænet lattermusklerne.

Sammen finder vi en stand-up komiker, som først og fremmest passer perfekt ind i jeres rammer, men også til jeres budget.

Find inspiration i vores katalog

Sådan fungerer en uforpligtende forespørgsel og booking hos MusikEvent

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede stand-up komiker – enten på mail eller på telefon +45 70 217 317

Sammen finder vi den stand-up komiker, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.

I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!

Uforpligtende forespørgsel på stand-up komiker

2 + 13 =

Find vores katalog lige her

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen