Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten

Oplev Danmarks Mest Forrygende Tyrolerorkester – Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten! Booking hos MusikEvent

Leder du efter den ultimative underholdning til din kommende Bierfest, Tyrolerfest eller Oktoberfest? Så er Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten svaret på dine ønsker! Dette sensationelle orkester, sammensat af de mest talentfulde tyrolermusikere her i landet, står klar til at løfte stemningen til helt nye højder på enhver tyrolerfest.

Tyrolerfester er kendt for deres uimodståelige atmosfære, hvor ægte tyrolermusik, jodling og harmonika er uundværlige ingredienser. Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten, et 5-mandsorkester, er din garanti for en fest, hvor dansegulvet fyldes, glassene hæves, og humøret når sit højdepunkt. Når deres musik fylder lokalet, og ølkrusene svinges i takt, opstår der en helt magisk stemning.

Forestil dig et øjeblik, hvor du føres direkte til de idylliske østrigske alper. Den får hele armen med lederhosen, dirndl-kjoler, dans på bordene og en overflod af de mest elskede tyrolerhits. Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten leverer tyrolermusikken med en overbevisning, der er helt enestående, takket være deres talentfulde musikere og den charmerende sangerinde og kvindelige jodler, Vibeke Hoby.

Gør din næste tyrolerfest uforglemmelig med Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten. Oplev den autentiske østrigske stemning og lad festen begynde med et brag!

Book dem nu og vær klar til at opleve tyrolermusik, som du aldrig har hørt det før.

Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten

Kunstner

10 + 13 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 4-5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Vibeke Mitt Die Ganze Molevitten pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen