Under Stjernerne

En hyldest til Seebach-familien med de allerstørste hits – book Under Stjernerne hos MusikEvent

Teit Samsøs’ mål med orkesteret er, at hylde Seebach-familien med de allerstørste hits som vi alle kender og kan synge med på.

Fra den landskendte musical “SEEBACH”, er det os en ære, at kunne præsentere Teit Samsø, som forsanger i orkestret Under Stjernerne. Hvis man lukker øjnene og lytter til Teit Samsøs’ sangstemme, så vil man tro at det Rasmus Seebach himself der står på scenen – så tæt kan Teit Samsø komme på Rasmus Seebachs’ sangstemme, som den eneste i landet lige nu. Hvis du har været inde og se musicalen “SEEBACH”, så har du med garanti set Teit Samsø spille hovedrollen som både Tommy og Rasmus Seebach. Derudover har han deltaget i Dansk Melodi Grand Prix.

Med Under Stjernerne får du en uforglemmelig musikalsk Rasmus Seebach-oplevelse, som ganske enkelt ikke kan fås bedre!

Under Stjernerne er en sand musikalsk fornøjelse som man ikke vil gå glip af, hvis man er stor fan af Rasmus Seebach. Når du booker Under Stjernerne kan du forvente at de spiller sange som 2017, Øde Ø, Lidt i Fem, Natteravn, Under Stjernerne På Himlen og mange, mange flere. Det kan ikke fås bedre i det danske land. Du kan måske være heldig, at der også kommer et par enkelte numre/medley fra Rasmus’ legendariske far, Tommy Seebach.  

Selvom Tommy og Rasmus Seebach kommer fra hver sin tid og har hver sit musikalske udtryk, så mener Teit Samsø, at der er et klart fælles udtryk i deres musik.

Teit Samsø har tidligere udtalt til avisen.dk: “Det er en slags hverdagslyrik. Rasmus er måske lidt mere street, end Tommy var – eller også handlet det bare om årstal. Men de skriver tekster, der ikke løfter sig unødigt op på nogen stor filosofisk klinge. Det er hverdag og til at forstå. Det kan jeg godt lide.” 

Alt i alt så får du hele pakken med de største hits fra Seebach-familien! 

Teit Samsø har selv udvalgt sit eget orkester, som har spillet med nogle af Danmarks mest kendte musikere, og som alle tilsammen har tusindvis af koncerter bag sig.

Under Stjernerne er: Teit Samsø som forsanger. Brian Jensen på Trommer og som Kapelmester. Simon Kirk på Guitar og som kor. Rune Vestergaard på bas og som kor. Nikolai Lander på Keys og som kor.

Book Under Stjernerne og vi kan garantere at du får en fantastisk aften med alle de populære Seebach-hits!

Du kan booke Under Stjernerne – Seebach Tribute hos MusikEvent allerede i dag. Kontakt os på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Under Stjernerne

Kunstner

13 + 2 =

Optræden: aftales

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Under Stjernerne pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen