Vejgaard Tårnblæserlaug

Book Vejgaard Tårnblæserlaug hos MusikEvent – et kulturchok og tyrolerrock!

For længst har Vejgaard Tårnblæserlaug slået sit navn fast, som et kultnavn inden for deres selvopfunde genre – tyrolerrock! Så er du til en stor fadøl, gebrokkent tysk og grovkornet humør skal du ikke længere lede.

Under mottoet, ’Bier, Möse und Hornmusik’, har blæseorkestret, Vejgaard Tårnblæserlaug, gjort sig til specialister i at tyrolisere de allerstørste både danske og udenlandske tyrolerhits gennem årene.

Numre som Gasolins ’Rabalderstræde’ bliver nu til ’Gepoltergasse’ og U2s store hit, ’With Or Without You’ bliver til ’Sprit oder Auto’ i Vejgaard Tårnblæserlaugs alkoholiserede undersættelser. Når Vejgaard Tårnblæserlaug kærligt tager gas på vores naboer mod syd, skal du finde din indre tyroler frem og rocke med! Ja – selv tyskerne og østrigerne griner bag overskægget!

Vejgaard Tårnblæserlaug spiller til både store og små arrangementer – til alt fra tyrolerfest, oktoberfest, bierfest og meget mere!

Vejgaard Tårnblæserlaug består af 7 rutinerede og dygtige tyrolermusikanter, som er klar til at fyre op for tyrolerfesten!

Vejgaard Tårnblæserlaug booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Vejgaard Tårnblæserlaug

Kunstner

2 + 3 =

Optræden: 1 x 75 min eller 2 x 45 min

Antal optrædne: 7

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Vejgaard Tårnblæserlaug pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen