Tyrolerband

Når Tyrolerband optræder får du den helt rigtige stemning af, at være i et tysk øltelt eller i en biergarten i Østrig. Book Tyrolerband hos MusikEvent.

Tyrolerband formår gang på gang, at skabe den helt rigtige, autentiske oktoberfest stemning med en Oberkrainer-besætning, som giver aftenens publikum en specielt helheldsoplevelse gennem et varieret tyroler repertoire, tyroler påklædning og østrigske indslag med schuhplattler, alpehorn og koklokker!

Tyrolerbands performance forløber sig over det velstrikkede tyroler musikshow, hvor dansegulvet efterfølgende fyldes til randen med bandets fortolkninger af alle de velkendte tyrolerhits!

Bandet består af rutinerede og topprofessionelle musikere, som alle brænder for tyrolermusik. Repertoiret spænder bredt over pophits i tyroler musik fortolkninger til klassisk østrigsk tyrolermusik. Og der kommer aldrig en koncert uden fællessang – alle synger med og der er nærver mellem bandet og pulikum.

Både i Danmark og udlandet er Tyrolerband et anvendt navn til alt fra oktoberfest arrangementer, bierfest, privatfester, byfest, dagscentre, firmafest, indkøbscentre og meget mere. Ingen oktoberfest er for stor og ingen dagligstue er for lille!

Tyrolerband så dagens lys i 2010, da alle i bandet havde den samme passion: At brede budskabet til den glade, folkelige tyrolermusik. Siden er det blevet til mere end 600 koncerter, så det må siges, at Tyrolerband har erfaring i genren!

Tyrolerband booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tyrolerband

Kunstner

2 + 10 =

Optræden: 3 x 45 min

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tyrolerband pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen