Günther Krautseppl

Du kender Günther Krautseppl fra ’Danmark Har Talent’ 2016, hvor tyrolermusik artisten kom i finalen! Book Günther Krautseppl hos MusikEvent.

Der er garanti for stemning og fest i de blåhvide tyroler telte. Når Günther Krautseppl går på scenen er det med ægte tysk/østrigsk party tyrolermusik, som man rigtigt kender det fra oktoberfest i München, afterskiing eller tyrolerparty på ferieøen Mallorca.

Günther Krautseppl optræder som et one- og two-man band og spiller tysk/østrigsk tyrolermusik med et meget bredt og varieret repertoire. Til koncerten spiller Günther Krautseppl både nye tyroler hits, men også de gode gamle kendinge – ’Oldies but Goodies’.

Til koncerten kan du forvente at høre tyroler hits, som ’Hey Baby’, ’Ein Stern’, ’Anton Aus Tyrol’, ’Sweet Caroline’, ’Cowboy Und Indianer’ og mange, mange flere. Mange af de gode tyrolerfest sange, har han også udgivet på CD – ’Immer Wieder’!

Günther Krautseppl giver altid et show med højt humør og festlig tyrolermusik, som egner sig til alt fra oktoberfest, byfest, privatfest, bierfest, temafest og meget, meget mere.

Når han optræder lyder koncerten som et helt tyroler orkester og der bliver altid sat fut under publikum med masser af fællessang og godt humør!

Günther Krautseppl booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Günther Krautseppl

Kunstner

9 + 6 =

Optræden: 3 x 45 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Günter Krautseppl pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen