Torben Lendager & The Roosters

Book Torben Lendager & The Roosters hos MusikEvent – navnet på bandet, som har Danmarks ældste teenager som frontmand, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode “gamle” idol dage.

I 1970’erne var Torben Lendager med i det danske superorkester Walkers. De producerede det ene store hit efter det andet. De største kan vi alle synge med på den dag i dag, for hvem husker ikke de store hits: “Little Kitty, Shalalala, Forever together samt Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsangeren i Walkers var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. Da Walkers stoppede karrieren fortsatte Torben Lendager, som en elsket solist og i forskellige band sammenhænge. Han fortsatte med at skrive sange og fik bl.a. et kæmpe hit med sangen ”Vi holder Fest”.

Nu har Torben Lendager & The Roosters samarbejdet i mange år og de har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for musikalsk backingmusik i topklasse og deres store musikalitet og flotte vocal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musik scene.

Tilsammen danner de nu Torben Lendager & The Roosters hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo karriere samt div. cover numre.

Senest er Torben Lendgaer & The Roosters blevet hædret med Årets Dansktophit med nummeret ”Når vinter bliver´ til sommer” ved Dansktopprisen 2019 i Boxen i foråret 2019.

Torben Lendager & The Roosters booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Torben Lendager & The Roosters

Kunstner

12 + 13 =

Optræden: 2 X 60 MIN. el. 3 X 45 MIN.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Torben Lendager & The Roosters pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen