Tom Donovan

Book Tom Donovan hos MusikEvent.

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour og mesterlig entertainer. Han forstår at forene egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier. Showet er fyldt med ægte irsk stemning – selvom han de sidste 22 år har boet i Danmark –  og masser af humor. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil vækker begejstring hos publikum uanset om det er i de store koncerthuse, på festivaler, byfester eller de helt små spillesteder.

Gennem de sidste 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen ”101 Songs and Ballads from Ireland”, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade ”Alive O”, og i 2005 kom ”Enchanted Tales” – en vellykket samling af egne numre. Albummet ”The Solstice Fire” er fra 2008 og det aktuelle album ”Sonnets & Madrigrals” fra 2010. Det meget roste album “ Skagen Rose” kom august 2011. Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “Portrait” med egne numre.

Tom Donovan booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tom Donovan

Kunstner

3 + 14 =

Optræden: 2 X 45 min. el. 1 X 60 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tom Donovan pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen