Tørfisk

Book Tørfisk – det vestjyske soundtrack – hos MusikEvent.

Tørfisk har siden 1981 leveret soundtracket til Vestjylland og er blandt de absolut bedste i Danmark til at forene irsk inspireret folkmusik med deres eget sang- og tekstunivers.

Tørfisk er kendt som Danmarks ældste “boyband”.

En koncert med Tørfisk er krydret med underholdning og røverhistorier fra øverste skuffe. Hertil kommer Tørfisk altid med et glimt i øjet, stor spilleglæde og en klassisk vestjysk charme. Danmarks ældste boyband har altid formået, at komme udover scenekanten og komme ind på hverdagstemaer, som kommer lige fra hoften. Og koncertens publikum kan aldrig vide sig helt sikre – måske en af dem er lige i skudlinjen. Tørfisk har en god evne til at drille fra scenen – på en humoristisk, sober og god måde.

Book Tørfisk og få en god oplevelse – en koncert med bandet byder på både nye såvel som gamle sange, for med et “Vesterhaw” af et bagkatalog, kan det være svært at vinke farvel til de gode, gamle Tørfisk sange.

Tørfisk har turneret over hele Danmark i over 40 år og er fortsat album-aktuelle.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene og med 20 CD’er, to DVD’er, en del kassettebånd, vinyludgivelser og senest en sang og historiebog “En stime af sange” har Tørfisk stadig stor spilleglæde, energi og glimt i øjet.

I over 40 år har Thyborøn folkorkestret, Tørfisk, turnéret rundt i alle egne af Danmark.

Book Tørfisk

Tørfisk bookes hos MusikEvent på 70 217 317. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Besætningen er:

Egon Kirk (1962): banjo, mandolin, sang

Anker Hviid (1961): guitar, sang

Tommy Thiel Rasmussen (1964): harmonika, fløjte, sang

Bent Kirk (1958): bas, sang

Fakta

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er tørret naturligt af vind og sol på et stativ eller tørret i tørrerier. Ude i verden er det for det oftest torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i vores hjemstavn,Thyborøn, men den fisk som vi, Tørfisk, er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den vestkysten. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

Book Tørfisk

Kunstner

10 + 12 =

Optræden: 2 x 45 min. el. 1 x 60 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tørfisk pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen