Tina Siel, Tine Lilholt & Knud Erik Thrane

Book Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane hos MusikEvent.

Gennem de seneste 12 år har Tina Siel haft et unikt og tæt musikalsk samarbejde med Tine Lilholt og Knud Erik Thrane, hvor trioen har givet kirkekoncerter og julekoncerter. Et samarbejde, hvor den unikke trio har spillet mange koncerter i kirke, koncertsale og forsamlingshuse med stor succes.

Kirke- og julekoncerterne indeholder musik i alle genrer og er meget stemningsfyldte, hvor trioen har valgt at koncentrere sig om tre temaer: forår, efterår og jul. Årstidens sange, salmer og melodier er rammen for repertoiret og giver kirke- og julekoncerten musikalsk plads til smukt sammenspil såvel som solistpræstationer. Tina Siel, Tine Lilholt og Knud Erik Thrane glæder hinanden helt fantastisk og koncerten vil til enhver tid give et aftryk af højt humør og god stemning hos publikum.

Den landskendte sangerinde, Tina Siel, har med sine mangeårige professionelle sangkarriere bag sig også mange CD udgivelser bag sig. Tina Siel er landskendt for sin bløde vokal med en helt speciel evne til at finde frem til sangens kerne – hun har en unik evne til at føre publikum gennem koncerten med både stemning og humor. Tina Siel viser gang på gang, at hun er en af Danmarks allerbedste sangerinder. Udover at være på landevejene, er Tina Siel også kirkesanger i både Flade Kirke og Gærum Kirke.

Tine Lilholt spiller på forskellige fløjter og harpe og er vel nok mest kendt for sine mangeårige musikkarriere i Lars Lilholt Band. Tine Lilholt spiller utroligt smukt på forskellige fløjter og har en helt speciel og genial evne til at finde helt ind i fløjtens sjæl med sine imponerende improvisationer. Med sin klassiske baggrund vil Tine Lilholt ved jule- og kirkekoncerterne også fremføre solistnumre. Tine Lilholt har med harpen fundet sit andet instrument, som hun fremfører og mestrer både som solist og som akkompagnement. Udover at være på turné, er Tine Lilholt også kirkesanger i Arden Kirke.

Knud Erik Thrane har en klassisk baggrund som pianist og har gennem hele sit professionelle liv arbejdet med musik. Knud Erik Thrane er den fødte kapelmester og akkompagnatør, hvor han med sine flotte harmonier og indføling vil lægge en smuk bund for de to herlige solister – Tina Siel og Tine Lilholt. Knud Erik Thrane er uddannet organist og vil til kirkekoncerterne også kunne opleves på dette instrument. Udover at være turné er Knud Erik Thrane også organist i Flade Kirke.

Tina Siel, Tine Lilholt og Knud Erik Thrane engageres til både julekoncerter, kirkekoncerter og i mange andre sammenhænge.

Så: Glæd jer til en unik, musikalsk oplevelse med denne populære trio!

Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tina Siel, Tine Lilholt & Knud Erik Thrane

Kunstner

11 + 7 =

Optræden: 1 x 70 min eller 2 x 40 min

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tina Siel, Tine Lilholt & Knud Erik Thrane pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen