Tina Siel

Book Tina Siel hos MusikEvent.

Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med flere CD udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme og unikke evne til at finde ind i sangens sjæl og føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Udover turnevirksomheden er Tina Siel også kirkesanger i Flade og Gærum Kirker.

Tina Siel – Senior underholdning
Tina Siel er også en populær solist ved otium arrangementer, hvor hun optræder med et flot program bestående af en lang række kendte danske sange fra de sidste 50 år. Sangene bliver krydret med små historier fra Tina Siels karriere og opvækst og andre sjove livsbekræftende anekdoter. Der bliver naturligvis også lejlighed til at høre de største hits fra Tina Siels eget repertoire.

Tina Siel kan tilrettelægge sit program efter nærmere aftale med arrangøren. Ved senior arrangementer optræder Tina Siel også med “syng med” sange, så publikum bliver en aktiv del af arrangementet. Tina Siel akkompagneres af den dygtige pianist Knud Erik Thrane.

Tina Siel booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tina Siel

Kunstner

8 + 5 =

Optræden: 2 x 45 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tina Siel pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen