Thomas Kjellerup

Danmarks mest efterspurgte troubadour i over 30 år – book Thomas Kjellerup hos MusikEvent

Siden sit bemærkelsesværdige gennembrud med “Anni’s sang” i 1991, har Thomas Kjellerup konsekvent stået som en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en sjældenhed herhjemme, da han formår at indtage scenen alene, udelukkende bevæbnet med sin akustiske guitar og de poetiske, stemningsfulde sange, der formår at fastholde og røre publikum gennem hele aftenen.

Med mere end 30 år som dedikeret troubadour og en lang række udsolgte koncerter, har Thomas Kjellerup formået at etablere sig som en fortæller af menneskelivets glæder og sorger. Hans sange er blevet en uomtvistelig del af livet for mange og tjener som soundtracket til både bryllupper og begravelser, samt alle de øjeblikke, der fylder hverdagen og højtidelighederne.

Sange som “Hver morgen,” “Dage som denne,” “Stilfærdigt farvel,” og “Skrøbelige hjerte” er blandt troubadourens mest udbredte værker, og ingen jul ville være komplet uden den velkendte “Jeg tror der findes nisser.”

Thomas Kjellerup begyndte sin sangskriverrejse i 1979 som 21-årig, efter at han var flyttet til Vestjylland. Selvom han nu bor i Aarhus, er han ofte omtalt som “den vestjyske troubadour” på grund af sin lange historie med at skrive sange i Esbjerg, hvor han boede i 23 år.

Kernen i Thomas Kjellerups musik er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke, mindeværdige melodier. Hans filosofi som sangskriver har været konstant siden starten: “En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv og finder selv vej til publikum – med tiden…” Med andre ord, Thomas har altid haft tiltro til både sine egne sange og publikums evne til at identificere en god sang, når de hører den. Efter hundredvis af koncerter landet over, er det klart, at han ikke behøver ændre på denne velafprøvede opskrift.

Kjeld Frandsen fra Berlingske Tidende har beskrevet Thomas Kjellerup som en kunstner, der ikke er bange for at være banal, og netop derfor forbliver han altid relevant og autentisk.

 

Thomas Kjellerup booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Thomas Kjellerup

Kunstner

6 + 9 =

Optræden: 2 x45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Thomas Kjellerup pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen