Thomas Kjellerup

Book Thomas Kjellerup hos MusikEvent – drømmenes troubadour.

Siden det store gennembrud med “Anni´s sang” i 1991 har Thomas Kjellerup været en af   Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften – kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten: “En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum – med tiden….”. Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange – og på publikums evne til at genkende en god sang, når den er der. Så heller ikke i fremtiden skal vi forvente, at se Thomas Kjellerup slå på tromme for sig selv med det formål at vinde markedsandele og opmærksomhed. Han lader stille og roligt sine sange gøre arbejdet. Mange hundrede udsolgte koncerter overalt i landet tyder på, at de gør det godt.

Siden det første album udkom i 1985, er det blevet til i alt 10 originalalbums med de velkendte, vemodige og varme sange, hvoraf flere i dag står som langtidsholdbare klassikere: “Hver morgen”, “Stilfærdigt farvel”, “Ved siden af mig”, “Dage som denne” og “Juliette” for nu blot at nævne én håndfuld. Titlen på Thomas Kjellerups seneste udgivelse er “Høstfest” – her blander han for første gang sine egne sange med den nationale sangskat.

Thomas Kjellerup er født i Odder, 7. februar 1958. Han har boet i Esbjerg det meste af sit voksne liv, og det er hér han har skrevet alle sine sange, hvilket er grunden til at han stadig kaldes “den vestjyske troubadour”. Thomas vendte tilbage til fødebyen Odder i 2002, men nu har han fast bopæl i Århus.

Thomas Kjellerup booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Thomas Kjellerup

Kunstner

14 + 2 =

Optræden: 2 x45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Thomas Kjellerup pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen