The Muleskinners

Oplev autentisk rootsmusik med The Muleskinners All String Band. Bookes hos MusikEvent

The Muleskinners inviterer dig på en fortryllende rejse gennem bluegrass, old-time og hjertevarme folkemelodier. Lad dig transportere til Appalacher-bjergenes hjerte og mærk essensen af ægte rootsmusik, der hylder genrer som bluegrass, folk og country.

Når The Muleskinners udfolder deres bluegrass- og old-time-melodier, føres du til rustikke hicktowns ved foden af Appalacher-bjergene. Deres tolkninger af folkemelodier vækker ånden af legendariske navne som Doc Watson, Bill Monroe, Hank Williams og Pete Seeger, og skaber en atmosfære af musikalsk nostalgi. Countrymusikken giver anledning til entusiastiske yeehaws, der fylder luften. Dette er rootsmusik med ægte følelse og en hyldest til deres livslange kærlighed til genren.

The Muleskinners All String Band imponerer med mesterlige instrumentale færdigheder, smukke trestemmige harmonier, engagerende anekdoter og masser af humor. De omfavner varmt deres publikum og guider dem gennem en fortryllende musikalsk rejse.

Uanset om de optræder akustisk i en hyggelig setting eller på en stor festivalscene foran tusindvis af tilhørere, formår bandet at skabe en intim atmosfære.

Mød de talentfulde musikere bag strengene:

Malthe Nielsen – vokal, guitar og violin

Henning Jensen – vokal, guitar og Danmarks førende 5-strengs banjospiller

Olav Gudnason – vokal og kontrabas

Er du klar til at opleve et musikalsk eventyr, der fanger essensen af autentisk rootsmusik? Gå ikke glip af The Muleskinners All String Band.

The Muleskinners bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book The Muleskinners

Kunstner

6 + 14 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent The Muleskinners pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

The Muleskinners

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen