The Beatles Revival

Nåede du heller aldrig at opleve The Beatles live – her er den ultimative erstatning – The Beatles Revival bookes hos MusikEvent

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, – er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival.

Både lyd og billede er autentisk, når The Beatles Revival går på scenen

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de relativt få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også mht. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.

Oplev en rejse tilbage i tiden med The Beatles Revival

Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne og oplev illusionen af at det er de rigtige Beatles, som står på scenen. Showet er fyldt med evergreens, humør, entertainment og energi.

The Beatles Revival booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book The Beatles Revival

Kunstner

10 + 4 =

Optræden: 1 x 60 min. ell. 2 x 30 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent The Beatles Revival pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen