The Bats

Book The Bats hos MusikEvent.Da The Bats optrådte som hovednavn på den allerførste Nibe festival i 1985, var det fire unge og vilde mænd, der spillede rock og rul i bare maver. The Bats derfra i 10 år med stor succes på cafeer og små spillesteder i hele Danmark. The Bats er husket af de fleste nordjyder i en moden alder. Husket, som byens bedste liveband på det legendariske spillested Fru Jensen i Jomfru Ane Gade.

I 1998 indspillede The Bats en cd ved navn ’Having af Party’, der blev begyndelsen til en ny tid med en stor forespørgsel til byfester, firmafester og halbal. The Bats udviklede sig til et partyband med en udvidet besætning, massevis af spillejobs i hele landet og endnu en cdudgivelse ’Dance all Night’ i 2013.

The Bats spiller stadig i den originale besætning med elguitar, bas, trommer og keyboards, der spiller op til fire stærke vokaler, der gør den berømte og vigtig forskel, der byder på en variation i sound og et bredt repertoire. The Bats består af fire dygtige og rutinerede musikere, der udstråler et musikalsk overskud og glæden ved at optræde for et feststemt publikum.

The Bats forstår kunsten at underholde og fremvise musikken med en sans for timing, der skaber en unik stemning, der kan samle både det modne og det yngre publikum til en fest, de ikke vil hjem fra.

The Bats op til dans med toppen af poppen og tophits, som alle kender og kan synge med på – rock’n’ roll fra 50`erne, pop, rock og motown soul musik fra the swinging sixtees, diskohits og dansktopschlagere fra 70’erne. The Bats spiller et bredt og velstrukket repertoire!

80’er musikken er tilbage med fuld gas og The Bats spiller de bedste danske og internationale hits fra både 80’erne, 90’erne og frem til i dag, hvor The Bats har stor succes med at spille de nyeste tophits.

Når The Bats går på scenen, er der styr på den musikalske underholdning og festens gæster kan se frem at høre den musik, de forventer, lidt til og nogle små overraskelser, alt sammen spillet med et musikalsk udtryk, der byder på live musik til fest, når det er bedst og en musikalsk oplevelse, der gør indtryk længe efter sidste akkordstrøg!

The Bats booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book The Bats

Kunstner

4 + 12 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent The Bats pressefoto her

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen