Tamra Rosanes 

Tamra Rosanes – Danmarks Country Dronning. Bookes hos MusikEvent

Tamra Rosanes – en banebrydende skikkelse på den danske countryscene siden 1970’erne – har gennem sin lange karriere leveret en musikalsk rejse fyldt med gamle klassikere og nyskabende værker. Med en solid forståelse for alle aspekter af countrymusikken og inspireret af amerikanske rødder og Nashville, er Tamra Rosanes garant for den ægte country-stemning. Hendes brede repertoire omfatter religiøse sange, krigs- og kærlighedssange, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsange fra 60’erne og generel musik gennem tiderne.

Tamra Rosanes tilbyder koncerter som solist, i trio eller med et større band. Hendes musikalske fortolkninger af både danske og amerikanske sange rører publikum. Mellem sangene beriger hun koncerterne med storytelling og anekdoter, der knytter sig til musikken. Hendes koncerter er den perfekte kickstart til enhver country-fest, om det er den store fest med dans og show eller den mere intime begivenhed med afslappet stemning.

For at fuldende feststemningen kan du også booke Tamra Rosanes & The Rowdy Cowboys – et eftertragtet country-band, der bringer liv til enhver begivenhed. Klædt i autentiske country-outfits og med masser af rytme og sjæl, leverer de kendte country-numre og skaber en brusende god country-stemning blandt gæsterne.

Tamra Rosanes, kendt som Danmarks ukronede countrydronning, fejrede sit imponerende 50-års jubilæum som udøvende kunstner i 2023. Hendes indblik i countrymusikkens sjæl og hendes evne til at formidle den til publikum gør hende til en legende inden for dansk countrymusik.

Tamra Rosanes booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tamra Rosanes

Kunstner

6 + 8 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tamra Rosanes & The Rowdy Cowboys pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen