Tamra Rosanes 

Book Tamra Rosanes hos MusikEvent – her får du det fulendte country show!

Tamra Rosanes er nu klar med et nyt og helt igennem gennemført country koncept – med countrybandet, The Rowdy Cowboys, bag sig synger den dansk-amerikanske sangerinde, Tamra Rosanes, sig helt ind til alle country hjerter i allerbedste country musikstil. MusikEvent er stolte over, at kunne præsentere det vel nok mest gennemførte koncept indenfor country musikken i Danmark.

Det virker som om, at Tamra Rosanes altid har været en del af den danske musikscene, når man hører hende optræde i radio eller på TV, men faktisk kom Tamra Rosanes først til Danmark med sin danskfødte mand i 1972. Det ægteskab varede ikke ved, men heldigvis gjorde Tamra Rosanes’ tilknytning til Danmark. Tamra Rosanes blev tilbudt at lægge korstemme på en række indspilninger med en række af de allerstørste rock- og popstjerner herhjemme – specielt når de lige skulle have en autentisk, amerikansk skønsang på sporet. Ja, også på dansk.

Tamra Rosanes blev en fast bestanddel af grupperne The Pack, Flair og Blast, men i 1987 var tiden til at gå solo, hvor hun udgav sin første soloplade med titlen ’Tamra 22’. Dog kom det store gennembrud først i 1991, da hun sprang ud, som hele landets countrystjerne – et standpunkt, som Tamra Rosanes har slået godt og grundigt fast ed hele 13 udgivelse i sit eget navn og ikke mindt på sin plade, ’Cowgirls’, i 2001, som har solgt intet mindre end 80.000 eksemplarer.

Nu er tiden til at samle op på de over 40 år, hvor Tamra Rosanes har sunget og optrådt professionelt, og det sker med en jubilæums CD med hele 44 numre fra hele hendes musikalske karriere. Lige fra hendes allerførste indspilning, ’Woodstock’, som blev indspillet i en lade i 1972 til hendes nyeste, aktuelle single, som hedder ’Uncomplicated’. En ny single, som er Tamra Rosanes friske input til, hvordan vi mennesker bør indgå i nye forhold med et åbent sind og lade fortiden lægge. Det er for Tamra Rosanes vigtigt, at vi holder gnist og liv i kærligheden!

Tamra Rosanes booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tamra Rosanes

Kunstner

3 + 12 =

Optræden: 1 x 45 min

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tamra Rosanes & The Rowdy Cowboys pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen