Tailors

Fra loungemusik til festligt danseband – Book Tailors hos MusikEvent.

Tailors kan rent faktisk godt sidde stille og spille loungemusik under maden. Det gør Tailors gerne. Men når der bliver ryddet af bordene og dansegulvet åbnes, er freden forbi. Så forvandles trioen Tailors nemlig til et festligt danseband, som gør festen til noget, som publikum vil tale om længe efter.

Festbandet Tailors historie spænder over fem årtier og repertoiret over mange flere.

Der er ikke mange danske festbands, der har underholdt publikum i fem forskellige årtier. Det har Tailors. Siden begyndelsen af 1978 har Tailors, som den dag i dag er en trio, stået på scener og blokvogne i haller og på markedspladser over hele Danmark og gang på gang leveret varen. Årtiers tophits for enhver smag og for publikum i alle aldre. Tailors’ repertoiret spænder fra Beatles til Springsteen, fra Michael Jackson til Sanne og fra Laban til Rasmus Seebach. Det brede musikfelt er vigtigt for Tailors. Det samme er det at performe, så gæsterne ikke bare lytter til musikken, men også mærker festbandets glæde ved at spille musikken. Tailors går altid efter at spille så tæt op af originalversionerne som overhovedet muligt, men showet er helt deres eget. Både sætlister og Tailors optræden bliver nøje sammensat efter, hvilken fest der er tale om. Tailors har prøvet lidt af det hele og har stadig smag på mere. Halballer, byfester, firmafester og større private fester.

Tailors er trioen, som lyder af mere. Takket være teknik lyder Tailors som et større festorkester, men det tager ikke noget fra hverken den musikalske oplevelse eller bandets evne til at komme ud over scenekanten samt kontakt med publikum. Musik skal ikke bare høres – det skal mærkes!

Tailors består i dag af Lars Pedersen, Kenneth Tække og Tania Hardinger.

Og når bandet hedder Tailors, så må Lars Pedersen i høj grad være The Tailor. Han har som den eneste af de tre været med i Tailors fra begyndelsen i 1978. Hans strengeleg og skæve humor er stadig uovertruffen. Kenneth Tække er cand. spillemand på både keyboard og sang og optræder i et hav af forskellige musikalske konstellationer. Det samme gælder Tania Hardinger, hvis energi, indlevelse og nærvær er kodeord for den populære sangerinde, der elsker sit publikum.

De tre i Tailors har mindst tre ting til fælles: De elsker musikken, de elsker at optræde og så har de det skideskægt med det. Det er de tre egenskaber, der gør, at Tailors weekend efter weekend sætter gang i fester over hele landet. Og at pulikummer taler om festerne lang tid efter.

Tailors booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tailors

Kunstner

5 + 8 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tailors pressefoto her

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen