Sweethearts

’Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste’… Book Sweethearts hos MusikEvent.

Det er helt præcist, hvad der sker, når Sweethearts i selskab med publikum bevæger sig ind i bandets univers af en topklasse pop revival.

Sammen med det forførende, glade og farverige multitalent, Pernille Højmark, leveres en mindeværdig koncert, hvor show, stemning, kærlighed og humor smelter sammen.

Sweethearts fik i 1992 med sit platin-vindende album, ’Lyk’lig I En Verden Af Musik’, igen hele Danmark til at synge med på ’Flower Power’, ’Rør Ved Mig’ og ’Smilende Sussi’. Debutalbummet ’Lad Hele Verden Danse’ fik koncertsalene til at koge og gamle evergreens som ’Jeg Ringer På Fredag’, ’Arrivederci Franz’ og ’Pas På Den Knaldrøde Gummibåd’ kom endnu en gang ind på de danske hitlister og gav Sweethearts platin for anden gang.

Det evige festband, Sweethearts, er et af landets mest aktive liveorkestre og har spillet langt over 1800 shows gennem årene. Koncert for koncert formår Sweethearts med en usammenlignelig evne, at hæve taget og skabe en uforglemmelig stemning. Sweethearts leverer fest og farver, styrer altid uden om det letkøbte og med mangeårig erfaring bruges branchens klicherer på livet løs. De gamle popmelodier med rock’n’roll, latin, jazz og så videre blandes af Sweethearts med sikker hånd. Det hele mixes til et effektivt og festligt sceneshows, som efterlader aftenens publikum med en varm følelse af at have fået meget mere end de kom efter.

Sweethearts booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Sweethearts

Kunstner

15 + 3 =

Optræden: 2 x 45 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Sweethearts pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen