Sussi & Leo

Book Sussi og Leo hos MusikEvent.

Sussi & Leo har gennem årene turneret land og rige rundt med deres fantastiske musikalske show. Meget er de blevet kaldt, men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på – lige fra ”Smoke on the Water” til ”Sikke en fest” – og salen koger af glade mennesker med højt humør. Uanset hvor Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år.

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift, da de var 26 og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet, og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 20 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ.

I 2004 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et hav af mennesker. I 2015 kunne både Sussi og Leo fejre 60 års fødselsdag, men alderen er jo kun et tal, så trioen fortsætter i samme høje tempo og stil som tidligere. Der udarbejdes hvert år et helt nyt underholdende show til turneen.

Sussi og Leo booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Sussi & Leo

Kunstner

14 + 8 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Trio Sussi & Leo pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen