Stig & Vennerne Akustisk

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen – Book Stig & Vennerne Akustisk hos MusikEvent

Syng med på alle Flemming Bamse Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner og Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemming Bamse Jørgensens pludselige bortgang, spurgte medlemmer af Bamses Venner Stig Rossen, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse.

Stig Rossen var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemming Bamse Jørgensens musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger.

Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig Rossen og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

Med Stig & Vennerne akustisk kan du forvente at få en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemming Bamse Jørgensens tekster fremstår endnu skarpere. De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming Bamse Jørgensen lidt bedre. 

De resterende medlemmer af Bamsens Venner er Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe.

Stig & Vennerne Akustisk booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Stig & Vennerne

Kunstner

4 + 1 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Stig & Vennerne pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen