Victor Lander

En stærk formidler – og så er han selvfølgelig hylende morsom. Book Victor Lander hos MusikEvent

Victor Lander er ikke bare en komiker; han er en tornado af humor og energi, der stråler fra scenen og ind i hjerterne på sit publikum. Med sin store karisma og en stil så skarp som hans bedste punchlines, er Victor ikke bare en ung opkomling, men en etableret stjerne i dansk comedy.

Fra en tidlig debut som 13-årig har Victor kastet sig ind i forskellige facetter af comedy-verdenen, hvilket har formet ham til den formidable formidler, han er i dag. Med en kraftig blanding af skæve observationer og absurditet får han selv den mest seriøse til at briste ud i latter.

Victor er måske nok bedst kendt som den charmerende vært på Lego Masters, hvor hans ungdommelige energi og oprigtige glæde smitter af på alle omkring ham. Men det er på stand-up scenen, han virkelig brillerer. Hans optrædener på Zulu Comedy Galla og som vært for Zulu Open Mic har cementeret hans plads som en af landets mest lovende komikere.

Hvis du leder efter en aften fyldt med nærvær og latter, behøver du ikke lede længere end Victor Lander. Hans lange lemmer og skarpe jokes er en garanteret vinder, og han er det perfekte valg til enhver begivenhed, der kræver en god latter. Så næste gang du planlægger en fest eller begivenhed, så sørg for at booke Victor Lander – for det bliver ikke bare sjovt, det bliver megasjovt!

Victor Lander booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Victor Lander

Stand-Up komiker

5 + 13 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Victor Lander pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317
Victor Lander

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen