Thomas Hartmann

Han tilhører den absolutte elite indenfor dansk Stand-Up. Book Thomas Hartmann hos MusikEvent.

Han har været med siden 1996, hvor han debuterede. Thomas Hartmann er ligeledes en af de mest produktive komikere i dansk stand-up. Det er de færreste danskere, der ikke har hørt hans jokes i en eller anden sammenhæng, og det er de færreste danske stand-up komikere, der ikke har samarbejdet med ham i et eller andet omfang. Ud over at skrive og optræde med utroligt mange shows – både one-man shows og sammen med andre – har hans evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo og inden for mange forskellige stilarter gjort Thomas Hartmann til et efterspurgt navn som manuskriptforfatter såvel til scenen som i film- og TV-branchen.

Thomas Hartmann liste med egne shows er meget lang: One-man shows: ’Komikbokser’ (2001) ’Hartmann X’ (2003) ’Hartman 3’ (2006) ’Extrospekt’ (2008) ’Science faction’ (2011) ’X-II’ (2013) ’Betamax’ (2015) ‘Kærlighed’ (2018)

Øvrige comedy shows: ’Farvelagte frustrationer’ (2004, med Jacob Tingleff) ’Bytte Bytte Købmand’ (2009, med Anders Matthesen) ’Men’s Room’ (2011, med Torben Chris) ’Men’s Room 2’ (2013, med Torben Chris) ’Men’s Room 3’ (2016, med Torben Chris)

Manuskriptforfatter til blandt meget andet: ’Langt fra Las Vegas’ ’Jul på Vesterbro’ ’Wulffmorgenthaler’ ’Dolph & Wulff’ ’Det alt for store Linda P Show’

Herudover har Thomas Hartmann medvirket i næsten alt på TV og diverse raiokanaler herhjemme.

Når Thomas Hartmann optræder, er det hans skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i hans optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går altid lynhurtigt når Thomas Hartmann er på scenen, så man skal være skarp for at få det hele med. Thomas Hartmann er et godt bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov, og hans optræden er præget af professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas Hartmanns store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Thomas Hartmann booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Thomas Hartmann

Stand-Up komiker

5 + 8 =

Optræden: 1 X 30 – 45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Thomas Hartmann pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen