Philip Devantier

Book Phillip Devantier hos MusikEvent – den fremragende og fantastisk morsomme historiefortæller. Han fik i 2018 sit helt store gennembrud som vinder af DM i stand-up.

Tilbage i 2012 debuterede han i amatørkonkurrencen ’De Nyeste Nye’, hvor han opnåede en andenplads og blev populær hos blandt andre komikerkollegerne Thomas Hartmann og Michael Schøt og blev ligeledes håndplukket til opvarmer for branchens største navne som netop Michael Schøt, Omar Marzouk og Sebastian Dorset. Philip Devantier har derfor siden 2016 kunnet leve af at lave stand-up.

Phillip Devantier er allerede en dreven komiker, og når man booker ham, er man sikret et comedyshow, der går rent ind hos alle aldersklasser og i alle typer forsamlinger. Selv betegner Phillip sin stil som “Niels Haugaard på kokain”, og det rammer faktisk ret præcist: han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.

Philip Devantier er oprindelig uddannet skolelærer i Odense men har nu travlt med at turnere land og rige rundt som stand-up komiker og som velforberedt og stærkt underholdende konferencier. Men de ældste klasser i folkeskolen samt efterskoler og gymnasier kan stadig hyre ham til det hylende morsomme foredrag ’Megavoksen’, der handler om den ikke altid nemme overgang fra barn til voksen.

Så om I er helt unge eller mere modne, om I er en lille, sluttet flok eller en stor forsamling, om I skal holde fest, seminar eller noget helt tredje, så er det god idé at booke Phillip Devantier. Phillip Devantier skræddersyr gerne sine shows og er en mester i improvisation Det er nemlig et show med lattergaranti.

Philip Devantier booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Philip Devantier

Stand-Up komiker

5 + 14 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Philip Devantier pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen