Mille Gori

Mille Gori inspirerer til at følge sine drømme. Bookes hos MusikEvent

Oplev den charmerende og alsidige Mille Gori, bedre kendt som den magiske skikkelse Motor Mille, der har erobret danskernes hjerter siden 2013. Fra tv-personlighed til børnebogsforfatter og cirkusinstruktør har Mille Gori demonstreret sit imponerende talent og skabt en vedvarende tilstedeværelse i børnenes underholdningsverden.

Motor Mille er blevet et ikonisk ansigt for danske børn, en fast bestanddel af Ramasjang-universet, og hendes karakteristiske fletninger er blevet genkendelige overalt. Gennem programmer som Monster Busters, Cirkus Summarum og Ramasjang Club har Mille Gori og hendes skabning, Motor Mille, charmeret seere i alle aldre med deres eventyr og kærlighed til dans.

Mille Gori er ikke bare en tv-personlighed – hun er en alsidig kreativ kraft. Uddannet danser, tv-vært og forfatter, Mille Gori bruger sin kreativitet til at inspirere og gøre en forskel, især for børn. Som ambassadør for SOS Børnebyerne og WWF værdsætter hun diversitet og bæredygtighed og opmuntrer til leg, læring og samtale.

Fra hendes optrædener i programmer som ‘Cirkus Summarum’ og ‘Monster Busters’ til hendes seneste roller i ‘Øen’ på Discovery og ‘Korpset’ på TV2, har Mille Gori bevist sit talent og engagement i både underholdnings- og samfundsverdenen. Hendes energi og entusiasme skinner igennem i alt, hvad hun gør, og hun fortsætter med at inspirere både børn og voksne til at følge deres drømme.

Mille Gori bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mille Gori

Stand-up

9 + 12 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mille Gori pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Mille Gori

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen