Mikkel Rask

Book Mikkel Rask hos MusikEvent – en stand-up komiker, som altid leverer et unikt show, som er målrettet arrangementet.

Mikkel vandt i 2015 ”DM i Stand-up i 2015 og har i de få år, der er gået etableret sig stærkt midt i den danske stand-up scene. Han har bl.a. været medforfatter til bl.a. ”Live fra Bremen”, ”Nørgaards Netfix” samt ”Dybvaaaaad” og ”Danish Dynamite. Nordjyden Mikkel Rask startede sin karriere i 2008, hvor han blev en del af det Aarhusianske Stand-up miljø og har siden han landede i København været en travl og meget efterspurgt komiker. I efteråret 2018 var Mikkel ude med sit første one-man show ”Hvad Fatter Gør”, som blev vist på TV 2 Zulu i december 2018. Mikkel Rask optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Mikkel Rask har i sin optræden noget af Danmarks måske skarpeste og mest originale comedy-materiale om hverdagens absurditeter. Mikkel Rask hører til de komikere, der ikke har behov for konstant at bevæge sig under bæltestedet for at være sjov, og han leverer altid et unikt show, som er målrettet jer som publikum og tætpakket med stærke jokes. Med årene har Mikkel Rask også udviklet en perfekt timing, som gør ham til en af de danske stand-up komikere, der bare skal opleves!

Mikkel Rask booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mikkel Rask

Stand-Up komiker

4 + 14 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mikkel Rask pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen