Michael Schøt

Book Michael Schøt hos MusikEvent – et stærk samfundskritisk satire – serveret på en sympatisk og charmerende vis.

Michael Schøt forstår som ingen andre at påpege det både latterlige og lattervækkende i verden omkring os, og da hans jokes og observationer opstår af aktuelle begivenheder, er man altid sikret nyt og aktuelt materiale, når han går på scenen. Hans venlige og imødekommende væsen gør, at han aldrig bliver ondskabsfuld, men altid underholder sit publikum på en intelligent og tankevækkende måde. Michael Schøt er udover at være en aktuel og populær stand-up komiker også en højt respekteret moderator, debattør og ordstyrer på fx paneldebatter med sit unikke koncept ’Schøtministeriet Live’.

Michael Schøt havde sin debut I 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på stand-up scenen. Han har bl.a. lavet 4 one-man shows, hvor det første kom i 2009 og det sidste i 2017. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”Nytårstale” på nettet i ”Schøtministeriet”. ”Schøtministeriet” går også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater. Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines.

Michael Schøt er også en dedikeret Red Barnet ambassadør og var en af værterne ved Comedy Aid 2018. Michael Schøt er en meget benyttet moderator og er en respekteret og ofte benyttet moderator på bl.a. Folkemødet på Bornholm.

Michael Schøt booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Michael Schøt

Stand-Up komiker

3 + 15 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Michael Schøt pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen