Mahamad Habane

Mahamad Habane er en charmerende og frisk nyhed på den danske stand-up himmel. Han startede med at optræde hjemme i Aarhus i 2015 og vandt i 2016 konkurrencen ”De Nyeste Nye” og opnåede 2 år efter debuten en semifinaleplads i DM i Stand-up. Mahamads første one-man show ”Man in Black” blev en realitet i 2018 og han kunne ligeledes i 2018 kalde sig for ULTRA TV-vært på programmet ”Ultra Snydt” for hvilken han blev nomineret til tv-prisen i 2019.

Mahamad Habane laver ofte stærkt afvæbnende comedy om forholdet mellem danskere og indvandrere og om sit eget liv som sort i Danmark – på en måde, så man ikke kan andet end at elske ham.  Med sin somaliske baggrund og sin århusianske accent er oplevelsen en komiker, der er helt sin egen med perfekt timing.

Forespørg Mahamad Habane

Stand Up komiker

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mahamad Habane pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen