Lasse Rimmer

Book Lasse Rimmer hos MusikEvent.

Lasse Rimmer har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle kroge af den danske comedy scene. Karrieren begyndte i 1993 og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film, som TV-vært, radiovært og senest som en populær vært for programmet ”Krejlerkongen”, der har kørt på TV2 Fri siden 2015 og kan i løbet af 2019 igen opleves som vært for en ny sæson af det populære ”Stormester”. Lasse Rimmer optræder på engelsk, som konferencier, moderator og som underholdning til firmafesten, jubilæet eller Kick Off arrangementet. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse Rimmer formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem.

Mesterlig klasse
Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord.
Anmeldere skriver Lasse Rimmer er “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show.
En anmelder skrev: ”Den pæne TV-vært er så møghamrende fræk i sin noble jakke og så præcis i sit samspil med publikum, at man får lyst til at oprette et stand-up akademi – bare for at ansætte ham som rektor- Rimmer er gud”

Til grin og til eftertanke
Forventer man at Lasse Rimmer i sin optræden fremstår som den pæne TV-vært, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Lasse Rimmer booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Lasse Rimmer

Stand-Up komiker

1 + 12 =

Optræden: 1 X 30 – 45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Lasse Rimmer pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen