Uffe Holm

Book Uffe Holm hos MusikEvent – en af Danmarks med rutinerende og erfarne stand-up komikere, som gang på gang formår at underholde sig publikum, så det medfører lattertårer!

Et sikkert valg af stand-up komiker til firmafesten, indslag til konfirmationen, større events og meget andet.

Uffe Holm er en af de mest bookede stand-up komikere i Danmark. Når han optræder, er der altid garanti for høj kvalitet og masser af grin. Et stand-up show med særegnet materiale, som Uffe Holm stensikkert leverer med præcis timing og sikkerhed.

Alligevel deler han vandene, men det er stadig de færreste som ikke overgiver sig, når de først har oplevet Uffe Holm. Intet bliver pakket ind og med sin charme, kan han slippe godt fra hvad andre ellers ikke tør sige – en charme, som er svær at modstå. I et stand-up show med Uffe Holm favner emnerne bredt, men ofte cirkulerer emnerne omkring forskelligheden mellem køn.

I forhold til sig sig og sine nære, er Uffe Holm ikke bleg for at udlevere. I showet, er materialet ofte taget med udgangspunkt i private oplevelser fra eget liv og det medfører, at showet bliver både nærværende, vedkommende og personligt – og for alle aldre!

Book Uffe Holm og få lattergaranti! Uffe Holm booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Uffe Holm

Stand-Up komiker

4 + 14 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Uffe Holm pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen