Torben Chris

Book Torben Chris hos MusikEvent.

Booker man et Stand-Up show med Torben Chris er man sikker på jysk speed snakkeri i topklasse. Han går gerne langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde. Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Torben Chris er med sit Stand-Up Show altid i højeste gear og ofte bliver showet bundet sammen af en rød tråd, hvad enten han harcelerer over forskellene mellem mænd og kvinder eller kaster et satirisk blik på dansk politik.

Torben Chris debuterede på den professionelle Stand-up scene ved DM i Stand-up i 2003, og har arbejdet stenhårdt på, at blive et godt etableret navn indenfor Stand-up herhjemme. I samarbejde med vennen og kollegaen Thomas Hartmann er verden blevet åbenbaret med deres helt eget univers ”Mens Room”, hvor det foreløbigt er blevet til 3 shows (2011, 2013, 2017). Torben Chris har også været vært på det top populære program på ZULU, “Giver det mening, ifølge Torben Chris”. Et program fyldt med tåbelige talemåder, reklamebrok og meget andet. Torben Chris er oprindelig uddannet lærer og selvom han har vinket farvel til lærer gerningen, er man altid garanteret 1. klasses undervisning / underholdning, når Torben Chris griber mikrofonen. I efteråret 2019 har han premiere på one-man showet ”Torben Chris´ ABC”.

Torben Chris optræder til et væld af forskelligartede arrangementer lige fra firmafesten, private fester, kick off arrangementer, teambulding, på uddannelsesinstitutioner og som konferencier.

Torben Chris booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Torben Chris

Stand-Up komiker

4 + 5 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne:1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Torben Chris pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen