Tobias Dybvad

Skal du have stand-up komiker til fest, er denne stand-up komiker det perfekte bud! Book Tobias Dybvad hos MusikEvent.

En af tidens største og mest populære stand-up komikere, Tobias Dybvad, har med TV2 Zulu-showet, ‘Dybvaaaaad’, skabt en af kanalens allerstørste successer nogensinde, hvor billetter til liveshowet rives væk.

Tobias Dybvad har som stand-up komiker, en helt unik evne til at nytænke genren, som har gjort ham meget populær. Det værste klichéer, går Dybvad altid udenom og elsker nærmere at udfordre stemningen i lokalet og leverer altid skarpe og hudløst ærlige jokes, som ofte bevæger sig lige på grænsen, men stadig altid hives sikkert hjem med hans charme. Tobias Dybvad har senest været aktiv med sit one-man show, ’Fasser Partner’, som er gået forrygende.

Anmelderne er vilde med ham. ’Tobias Dybvad er i en teknisk topklasse og han leverer et ganske unikt show’ – Politiken gav 5 stjerner og beskriver videre at Tobias Dybvad som stand-up komiker er et helt igennem sympatisk væsen, som har en helt specielt evne til at levere punchlines.

’Sjældent kan man ganske befriende sjældent gætte punchlinen’ – Panorama Aarhus gav 5 stjerner for Tobias Dybvads show.

’Tobias Dybvad giver et show med en lettere tilbagestrøgen stil, charme og stor selvironi, som også kendetegner ham som vært!’ – BT gav Tobias Dybvad 4 stjerner.

Så skal du booke stand-up komiker til fest, firmafest, offentlig arrangement eller andet, så er Tobias Dybvad er perfekt valg!

Tobias Dybvad booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tobias Dybvad

Stand-Up komiker

2 + 8 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tobias Dybvad pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen