Jesper Juhl

Book Jesper Juhl hos MusikEvent.

Jesper Juhl er en utrolig alsidig og erfaren komiker, der er eminent dygtig til at tilpasse sit show til publikum med originale og finurlige betragtninger fra dagligdagen. Han er også en af de komikere, der både kan udstille samfundet, men også grine af sine egne dumheder. Uanset hvad leverer Jesper Juhl altid varen med det vigtigste – at få publikum til at grine.

Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjertet. Hans stil er finurlig og elegant – og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi. De senere år har han vundet stadig større respekt i branchen, ligesom han er blevet en kendt figur i offentligheden, blandt andet som satirevært på DR og holdkaptajn på Kanal 5’s prisvindende gameshow ’Den 5. Halvleg’.

Jesper Juhl trådte for alvor ind på stand-up scenen, da han i 2003 fik en 2. plads ved ’DM i stand-up-comedy’. Derefter arbejdede han blandt andet som tekstforfatter for ’Morgenhyrderne’ på Radio 100FM, på Jan Gintbergs one-man show ’Big Time Paranoia’ og Lars Hjortshøjs one-man show ”I virkeligheden”.

Sideløbende har Jesper Juhl støt og roligt sin sceneerfaring ved at lave massevis af live optrædener, og i 2009 tog Jesper endnu et skridt mod toppen af dansk stand-up, da han blev tildelt prisen som årets talent ved ’Zulu Comedy Galla’. Samme år skrev han sammen med kollegaen Christian Fuhlendorff TV 2 Zulus sitcom ’Kristian’, hvor han også medvirkede som karakteren Rune, og fra 2010 blev han en tilbagevendende deltager i velgørenhedsshowet ’Comedy Aid’, som kulminerende med værtsrollen (sammen med Carsten Bang) til 25 års jubilæet i 2017.

I 2013 vandt Jesper Juhl fuldt fortjent Tv prisen for sit helt eget satire-show ’Absurdistan’, hvor han sammen med kollegaen Kristoffer Eriksen kastede et kritisk og satirisk blik på magten i Danmark. Året efter fortsatte Jesper Juhl og Kristoffer Eriksen samarbejdet på satireprogrammet ’Hykleriget’, også på DR3.

På TV optrådte Jesper Juhl i 2015 som holdkaptajn i det populære gameshow ’5. Halvleg’ på Kanal 5, og samme år kunne han opleves på en comedy tour rundt i landet med sin gode ven, Christian Fuhlendorff. I 2017 udkom han endelig med sit første og stærkt underholdende one-man show, ’Sikke en joke’, som også fik gode anmeldelser.

Jesper Juhl er nu blandt de mest kendte og efterspurgte stand-up komikere herhjemme.

Jesper Juhl booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jesper Juhl

Stand-Up komiker

4 + 2 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jesper Juhl pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen