Jan Gintberg

Book Jan Gintberg hos MusikEvent.

I 1992 debuterede stand-up komiker, Jan Gintberg, på den danske stand-up scene. Fem år senere fik han sit endelige gennembrud med sine populære taler til nationen i det berømte DR P3-program, Tæskeholdet. Siden dengang, er det for Jan Gintberg lykkedes at skabe høj efterspørgsel ved billetlugerne, som en af Danmark absolut bedste og mest turnerende stand-up komikere.

Jan Gintberg tog med sit one-man show, ’Det Ligger I Generne’, som en af de første stand-up komikere herhjemme, konceptet væk fra de mindre klubber og op til større scener. En stand-up show debut, som for resten blev stærkt anmelderrost.

Udover at være en eftertragtet stand-up komiker, har Jan Gintberg også slået sig løs som redaktør og vært på en længere række satire TV-programmer på både TV2 og DR. Her er der tale om alt fra ’Gintberg Showoff’, ’Er Du Klogere End En 10-Årig’, ’Gintbergs Store Aften’ og meget, meget mere.

Specielt har Gintberg haft stor succes med, ’Gintberg på Kanten’, på DR1, som på favnende humoristisk vis tager rundt i Danmark og landets udkanter og lukkede samfund, for at tage den selvironiske puls på de ellers noget problem-udråbte steder.

Så skal du booke en stand-up komiker til firmafest, konfirmation eller andet, er Jan Gintberg altid en sikker succes!

Jan Gintberg booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jan Gintberg

Stand-Up komiker

13 + 6 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan Gintberg pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317
Jan Gintberg

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen