Jan Elhøj

Skæv og sjov satire. Book Jan Elhøj hos MusikEvent

Jan Elhøj har i årtier fortryllet det danske publikum med skæv og sjov satire samt underholdende optrædener på radio, tv og i litteraturen. Han fortsætter sin succesfulde stime med shows som “Nul Stjerner – Det Store Rejseshow” og “Bulfo Bingo”, hvor du kan vinde unikke præmier og opleve hans kreative sind i fuld udfoldelse.

Jan Elhøj er en alsidig dansk entertainer og forfatter, kendt for sit skarpe intellekt og sin evne til at skabe originale og humoristiske programmer. Han har skabt nogle af de mest mindeværdige og sjove øjeblikke i dansk underholdning, bl.a. gennem sin deltagelse i populære satireprogrammer som “Banjos Likørstue”, “Torsdag i 2’eren” med kollegaen Simon Jul og rejseprogrammet “Nul Stjerner” sammen med Morten Kirckhoff. Derudover har han forfattet flere bøger i serien “Abandoned – Forladte steder”.

Aktuelt kan du opleve Jan Elhøj i “Nul Stjerner – Det Store Rejseshow”, hvor han og Kirckhoff tager dig med bag kulisserne på første parket til røverhistorier, gastronomiske oplevelser og alt det, du ikke så på TV. Du har også mulighed for at booke dem til dit næste arrangement, hvor de deler deres erfaringer fra “Nul Stjerner” og deres rejser til forladte steder rundt om i verden. Derudover kan du nu også nyde Jan Elhøjs fantastiske bingo show, “Bulfo Bingo”, hvor du har chancen for at vinde sjove præmier og få en uforglemmelig aften sammen med venner, kollegaer og familie. Jan Elhøj medbringer bingoplader, præmier og masser af godt humør.

Jan Elhøj booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

 

Book Jan Elhøj

Stand-Up komiker

11 + 11 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jan Elhøj pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen