Dan Andersen

Ærlige fortællinger om livets udfordringer – book Dan Andersen hos MusikEvent

Dan Andersen er en fremtrædende dansk komiker, der har markeret sig på stand-up scenen siden 1997. Hans repertoire spænder vidt, fra intime shows på militærbaser i Afghanistan til større scener som Bøgescenen og Royal Arena. Dan Andersen er kendt for sit imponerende guitarspil kombineret med skarp humor. Han formår at gribe sit publikum med både musikalske toner og velplacerede jokes, hvilket har ført til kultstatus på YouTube med over 3 millioner visninger af hans sange.

Men bag den bredsmilende facade har Dan Andersen også åbnet op for sine egne personlige udfordringer, herunder angst, depression, fertilitetsbehandlinger og nedsat hørelse, som han humoristisk formidler i sine foredrag. Trods disse emner formår Andersen at løfte stemningen og underholde sit publikum, hvilket gør ham til en eftertragtet foredragsholder og komiker.

Gennem årene har Dan Andersen optrådt på mange af de mest prestigefyldte scener i dansk comedy, herunder Comedy Aid, Stand-up.dk og ZULU Open Mic. Han har også haft flere succesfulde one-man shows som “Holder 100” og “Dan Andersen På Vippen”, og han er altid aktuel med nye projekter, senest med sit musikalske comedyforedrag “Nedsat sædkvalitet, Nedsat hørelse, Opsat far!”.

Udover sine liveoptrædener er Dan Andersen en kendt stemme i podcastverdenen med shows som “Fjernsyn for mig”, der anmelder tv-programmer, og “Hakkedrengene”, der hylder actionfilm fra 80’erne og 90’erne. Han har også optrådt i en række tv-programmer som “Zulu Surprise”, “Stjerner i trøjen” og “Beat Diabetes”.

Dan Andersen formår at skabe et charmerende, selvironisk og nærværende show, hvor publikum føler sig inkluderet og underholdt. Hans ærlige fortællinger om livets udfordringer rammer plet hos både unge og gamle, og hans evne til at kombinere musik og humor gør ham til en unik og elsket entertainer i dansk underholdning.

Dan Andersen en sikker succes til dit næste Stand-Up arrangement. Dan Andersen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Dan Andersen

Stand-Up komiker

7 + 13 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Dan Andersen pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317
Dan Andersen

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen