Fætters

Book Fætters – Vestjysk lune tilsat musikalitet og stærke familiære bånd

Det er en cocktail, der kaster god underholdning af sig. Man kan næsten smage saltet fra Vesterhavet og mærke vestenvinden blæse omkring ørerne, når bandet FÆTTERS inviterer til festlig folk-pop krydret med lattervækkende og lune historier.

Fætters albumudgivelser og anmeldelser

Fætters har udgivet tre albums – GAFFA skrev følgende efter den 2. udgivelse: “Fætters er et godt blended mix mellem Johnny Madsens excentricitet, Allan Olsens hjemstavns-fortællinger og Coldplays arenatricks. Ikke ulig det musikalske udtryk, Mumford & Sons har skabt sig en stor karriere på”.

Fætters vestjyske rødder fornægter sig ikke

Og de fem unge spillemænd lægger da heller ikke skjul på deres ophav. ”Vi er født i Thyborøn, det vil vi gerne stå ved. Dér, hvor du bliver kaldt fiskersøn, selvom din far er smed,” som det lyder i storhittet ’Opsangen’.

Det forblæste fiskerleje har formet bandet med de sammenknudrede familiebånd. Fire af fem bandmedlem-mer har samme oldeforældre, og de er alle vokset op i en familie af folkemusikere med rødder til det populære band Tørfisk. Blandt andet er FÆTTERS-forsanger Anders Toft Bro søn af Tørfisk-forsanger Bent Bro, men sønnike har sammen med barndomskammeraterne fundet sin egen musikalske sejlrute, som tog sin begyndelse i musiklokalet på den lokale folkeskole i Thyborøn.

Samtlige sange er selvskrevne – og velskrevne (siger deres mødre) – og selvom de relaterer sig til hjemstavnen med tekster om og fra livet i Vestjylland, handler de om emner, der vedrører de fleste. Du er måske stødt på singlen ’Gutterne på Kutterne’, der rundede over 1 million visninger på Facebook. Du kan også have hørt dem på Skagen Festival, Skive Festival, Haze over Haarum eller Morsø Festival – bare for at nævne nogle få. Forsangeren Anders Toft Bro har du muligvis set i TV udsendelsen ”Fotovognen” eller ”Natholdet”.

Book Fætters – musikalsk underholdning med vestjysk lune

Fætters booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

FÆTTERS:

Anders Toft Bro: vokal, klaver & harmonika
Christian Toft Bro: guitar
Allan Toft Josephsen: vokal, bas & trommer
Christian Stausholm Holm: vokal & guitar
Morten Maltesen: bas & trommer

 

Book Fætters

Kunstner

10 + 12 =

Optræden: 2 x ca. 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Fætters pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen