Anders & Bent Bro

Publikum bliver en aktiv del af koncerten, når Anders & Bent Bro spiller op til fællessang – bookes hos MusikEvent

Anders og Bent Bro har gennem de sidste 15-20 år spillet sammen til diverse sangaftner i forsamlingshuse, kirker, pensionistklubber osv. Med sang, musik og fortællinger fra det vestjyske område underholder de publikum. Der indgår altid flere fællessange, så publikum bliver en aktiv del af koncerten.

Anders er uden tvivl det største musiske talent af disse to herrer i denne konstellation mellem to Broer (far og søn). Anders er journalist på TV MIDTVEST, hvor han blandt andet kører landsdelen tynd med Vibeke Nipper i FOTOVOGNEN. Han har spillet og sunget siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og guitar. Ud over at spille med ”den gamle” er Anders også en fjerdedel af gruppen FÆTTERS.

Bent Bro har fra 1981 til 2023 været medlem af TØRFISK, hvor han sang og spillede guitar. Mens Anders mestrer flere instrumenter, holder Bent sig til sin guitar. Det er også Bent der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også vil mene at snakketøjet er bedre end ”spilletøjet”.

Glæd jer til en koncert med musik, sang og latter.

Anders & Bent Bro booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Book Anders & Bent Bro

Kunstner

2 + 14 =

Optræden: 2 x 40 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders & Bent Bro pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen