Søren Pilmark

Book Søren Pilmark hos MusikEvent – en skuespiller og entertainer i den absolutte topklasse! Skal du booke en foredragsholder, konferencier, vært eller solist er du altid i sikre hænder med Søren Pilmark.

Bag sig har Pilmark utallige film-, tv- og teatersuccesser. Søren Pilmark er vel nok en af landets allermest anmelderroste kunstnere og har rørt alle genrer – fra Ørkenens Sønner til Oscar-nominering for kortfilm, fra store tragedier til korttricks.

Inden for dansk kulturliv, er Søren Pilmark en bærende grundsten. Med en unik musikalitet og charme, som altid rammer en lige i hjertet, leverer Søren Pilmark et fremragende show, som både begejstrer, bevæger og betager publikum. Ligeså charmerende, professionelt og elegant styrer Søren Pilmark ethvert givent arrangement igennem både som konferencier eller toastmaster.

Ligeledes kan Søren Pilmark engageres til det eksklusive musikalske Q&A-foredrag, ’Unplugged’, hvor du kan opleve ham uden for scenen i et rørende foredrag, som forløber sig gennem Søren Pilmarks barndom, skuespillerskolen, Det Kongelige Teater, Oscar-nominering og meget, meget mere.

Søren Pilmark – et sikkert valg af både konferencier, entertainer, vært og solist!

Søren Pilmark booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Søren Pilmark

Kunstner

2 + 6 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Søren Pilmark pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen