Søren Bech

Book Søren Bech hos MusikEvent.

Søren Bech kommer oprindeligt fra Skive, og har taget en kandidatuddannelse ved Aarhus Universitet (2003) med hovedfag i musik.

Udover sit arbejde som musiklærer i gymnasiet/højskole/efterskole, har Søren Bech nu mere end 25 års erfaring som hyggepianist.

Med Søren Bech ved tangenterne, er der ikke noget, ”der spiller af sig selv” – musikken bliver leveret på flygel, klaver eller digital-piano af en ægte, levende pianist. Lydniveauet tilpasses naturligvis begivenheden såvel som til rummets akustik – underholdningsmusikken på klaver bliver leveret i en behagelig lydstyrke  uden at virke forstyrrende for den hyggesnakken ved bordene.

Søren Bech er som udgangspunkt ikke den, der ”sætter gang i festen”, med skålesange og lignende – derimod leveres en hyggelig, vellydende og stemningsfuld musikalsk ramme, der helt naturligt bidrager til, at festen bliver vellykket.

Søren Bech akkompagnerer gerne til eventuelle lejlighedssange, og hvis titlerne på disse er meddelt i forvejen (eller hvis noder udleveres på stedet), er der jo garanti for succes – og sangene spilles vel og mærke i deres optimale toneleje, så alle har mulighed for at synge med.

Søren Bech har et stort repertoire og forsøger at spille lidt af alt: danske sange og viser, dansk og international popmusik fra dengang til nu (fra Beatles og Stevie Wonder til Halberg/Larsen og Rasmus Seebach), easy listening, film/musical-temaer, stemningsfulde jazz-klassikere etc. – og Søren Bech vil altid gerne, efter bedste evne, forsøge at efterkomme konkrete opfordringer.

På den visuelle front har Søren Bech desuden mulighed for at medbringe diskret belysning i form af (stationære) PAR-lamper, for at skabe lidt ”teaterscene-stemning”.

Søren Bech har allerede gennem mange år spillet for private arrangører, hoteller, restauranter mv. altid med stor succes og tilfredse arrangører.

Søren Bech booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Søren Bech

Kunstner

3 + 11 =

Optræden: 5-6 timer

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Søren Bech pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen