Jane & Shane

Book Jane & Shane hos MusikEvent.

Engelske Jane Clark (violin og vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar og bodhrán) har nu i knap 20 år skabt magiske øjeblikke for deres koncertpublikum og forført med deres spilleglæde overalt hvor de optræder. Jane & Shane har spillet på stort set alle danske scener – fra klubber, kirker og forsamlingshuse til festivaler og store koncertsale. Jane & Shane er ægte spillemænd og underholdere. Deres musikalske rødder er solidt forankret i den britiske og irske folkemusik, men de formår samtidig at bevæge sig elegant rundt i mange andre genrer. De mestrer at fortælle den gode historie og skifte uhindret mellem folkemusik, det klassiske og swing. En stor del af musikken er egne kompositioner – der dog hurtigt føles som gammelkendt stof.

Jane & Shane fik deres gennembrud i Danmark i 2003 da Niels Hausgaard inviterede dem med i sit show. Her udtalte han: ”Jane & Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd, de er begavede underholdere i absolut særklasse”. Siden har Jane & Shanes karriere kørt med ekspresfart og de har trukket fulde huse ved de mange koncerter rundt omkring i Danmark.

Jane & Shane har i perioder turneret med eget band og med forskellige gæster. Således var violinisten John Sheahan fra den legendariske gruppe The Dubliners i 2013 med Jane & Shane på turné og har siden spillet med dem flere gange både på turnéer og festivaler.

Jane & Shane booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jane & Shane

Kunstner

8 + 3 =

Optræden: 2 x 45 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jane & Shane pressefoto her

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen