Folk Friends

Book Folk Friends hos MusikEvent – Forrygende flot og venskabelig folkemusik til enhver lejlighed.

Folk Friends har rødderne solidt plantet i den vestjyske muld og har i en menneskealder leveret god musik og godt humør over hele landet.

Kærligheden til den irske folkemusik skinner tydeligt igennem, når trioen går på scenen, men som årene er gået er der kommet flere og flere danske sange med.

I forgrunden er Svend Erik Larsen med sit sprudlende humør, sin guitar og en masse gode sange i bagagen. Han har selv skrevet og oversat mange sange og disse er blevet en naturlig del af Folk Frienss’ program.

Manden, som lægger en solid og sikker bund i orkestrets lyd med sin elbas er Lyder Horsted, der sammen med Svend Erik Larsen, har set de fleste spillesteder i Danmark indefra. 

Trioens “nye” mand er Bent Skourup, der er en absolut legende på folkemusikscenen, hvor han blandt andre har spillet med La Pora Band, Bayous, Carsten Kjær og Thomas Kjellerup. I Folk Friends bidrager han til et nyt og opdateret lydbillede med guitar, violin og flerstemmigt kor.

En aften med Folk Friends er en garanti for godt humør, gode historier og musik til såvel det lyttende som det medsyngende publikum. Trioen skaber den helt rigtige stemning uanset sammenhængen og passer perfekt til koncert, ældreunderholdning og firmaarrangementer.

Svend Erik Larsen – Guitar, mundharpe og sang

Lyder Horsted – Bas og kor

Bent Skourup – Violin, guitar og kor

Folk Friends booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Folk Friends

Kunstner

7 + 2 =

Optræden: 3 x 45 min

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Folk Friends pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen