Safari-Band

Book Safari-Band hos MusikEvent. Med Safari-Band på musikprogrammet, er der er lagt op til dans og strålende humør. Når Safari-Band går på scenen spilles kendte klassikere med et pust af nutiden.

Safari-Band sætter gang i dansen og erindringerne til melodierne af The Beatles, Creedence Clearwater Revival, PS12, TV-2, danske Grand-Prix hits og meget, meget mere. Den skønne forsangerinde og de dygtige og entusiastiske musikere leverer høj kvalitet og indlevelse i musikken, som der ikke er til at tage fejl af. Denne kombination har sendt Safari-Band mod en bragende succes på de danske livescener, CD udgivelse, til top på dansktop streamingtjenester og hos radiostationerne samt på landsdækkende fjernsyn. Kort fortalt: Safari-Band har vind i sejlene!

Med et bredt og mangfoldigt repertoire sammensætter Safari-Band et program, der falder i god jord til både markedsfesten og brylluppet. For Safari-Band er der mange overvejelser bag valget af repertoire og den spillestil, som tillægges. Det er den musikalske vision, at alle numre skal være dansevenlige – om du vil danse traditionelt eller moderne. Kort fortalt skal hele selskabet føler sig godt tilpas når Safari-Band giver den gas – både de unge og også de, som var unge engang.

Rent musikhistorisk starter Safari-Band i 60’erne, der er repræsenteret ved numre, der er blevet kendt i dag med På Slaget 12, som eksempelvis Let’s Dance, I’m a Believer og et par originale fra PS12 har Safari-Band også med. Repertoiret består af en del musik fra 60-70’erne, såsom The Beatles, Credence Clearwater Revival samt adskillige countryhits. De danske 80’ere byder på titler som Jeg vil la’ lyset brænde og Alt hvad hun ville var at danse. Og så er der naturligvis også lidt af det bedste fra dansk melodi grandprix. Bl.a. Hallo Hallo, Vi maler byen rød og Det’ lige Det.

Når Safari-Band går på scenen, er det med det mål, at den lyd der høres på studieoptagelser, ikke er meget anderledes end den lyd der høres live. Det er et flot velbalanceret lydbillede, som giver plads til hvert enkelt instrument og vokalen går klart igennem, når Safari-Band går i gang. Derfor sættes der også meget energi ind på, at alt det musikalske sidder lige i skabet, så publikum kan vide sig sikre på samme gode livemusik hver gang!

Safari-Band er prikken over i’et til din fest!

Safari-Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Safari-Band

Kunstner

11 + 3 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Safari-Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen