Rock Parade

Book Rock Parade hos MusikEvent – Rock coverversioner med Den Syngende Bager i front.

Vi præsenterer her et meget erfarent rockband med masser af energi, udstråling og smittende humør fra scenen. Rock Parade er en super kickstarter til enhver fest.

Rock Parade består af nogle af Danmarks mest rutinerede og erfarne musikere, der blandt andet har spillet sammen i så kendte bands som  Innocent Blood, Shotgun Revolution, Rammstein Jam, Pretty Maids, Mike Tramp, Skagarack, Infernal m.fl.

Rock Parade’s frontfigur er Thomas Pedersen. Han fik sit store landsgennembrud i Danmark og blev kendt som ’Den Syngende Bager’ fra Talent i 2008 samt Voice – Danmarks Største Stemme i 2012.

Guitaristen i Rock Parade er ligeledes en erfaren herre, der bla. har spillet foran 10.000 af mennesker på Orange Scene, og stadig leverer et sublimt strengespil – han backes  op af Danmarks bedste trommeslagere, som ikke er bleg for at fyre op under trommerne, når deres bassist leverer de groovy rytmer, og de sammen danner et Rock-Lokomotiv, der sætter gang i ethvert publikum.

Rock Parade er et kopirock band, som brager ud over scenekanten, med nogle af de største hits igennem tiden. Publikum kan glæde sig til at høre alle de største hits fra kunstnere som Volbeat, Guns N Roses, D.A.D, Nickelback, Bon Jovi, Dizzy Mizz Lizzy, Metalica, Pearl Jam samt Robbie Williams, Tina Turner, Kim Larsen, Johnny Cash, Avicii og mange mange flere.

Rock Parade er et fantastisk kopi rock band. Rock Parade booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Rock Parade

Kunstner

11 + 12 =

Optræden: 2 X 60 min. el. 3 X 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Rock Parade pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen