Rock About Madsen

En hyldest til Johnny Madsen – book Rock About Madsen hos MusikEvent

Oplev Johnny Madsens hits i blues-rock stil med Rock About Madsen

Rock About Madsen er din billet til en uforglemmelig musikalsk oplevelse, der hylder Johnny Madsens legendariske hits med en unik blues-rock twist og en dyb respekt for de originale værker.

Med rødder i det midtjyske område er Rock About Madsen Danmarks fedeste koncertorkester. Denne 5-mands enhed skaber en utrolig stemning med deres fortolkning af originale tekster og iørefaldende guitar riffs, som kan sammenlignes med Møllers karakteristiske stil.

Uanset om du planlægger en fest eller festival, så er Rock About Madsen det ideelle valg med garanti for fest og fadøl. De erfarne musikere forstår at bringe det bedste ud af hvert nummer, og med forsangerens unikke stemme er der ikke et øje tørt og ikke en fod der ikke vipper i takt, når musikken går i gang.

Orkestret binder den musikalske oplevelse sammen med personlige anekdoter, historier og sjove fakta fra deres hverdag og ikke mindst historier om Johnny Madsen – det centrale omdrejningspunkt for deres optræden.

Hvis du elsker Johnny Madsens store hits som “Færgemand,” “Uden for sæsonen,” “Johnny the Blues,” “Bounty,” “Check Point Charlie,” og mange flere, så er en koncert med Rock About Madsen det oplagte valg.

Uanset om du arrangerer en festival, marked, halbal eller noget helt andet, så kan du stole på Rock About Madsen som det sikre valg til dit arrangement. Bandet består af følgende musikere:

Paul Sølvsten: Lead sang og guitar

Brian Løvenholdt: Lead guitar og kor

Niels Madsen: Bas og kor

Henry Dam Kristensen: Keys

Claus Dam Jørgensen: Trommer og kor

Gør din næste begivenhed uforglemmelig med Rock About Madsen – Danmarks førende blues-rock orkester. Book dem nu og lad musikken fylde luften!

Rock About Madsen bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Rock About Madsen

Kunstner

4 + 12 =

Optræden: 2 x 50 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Rock About Madsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen