Rasmus Bjerg

En hyldest til John Mogensen  – Book Rasmus Bjerg med Band hos MusikEvent

Genoplev nogle af John Mogensens bedste evergreens, når Rasmus Bjerg – i rollen som den folkekære sanger – indtager de danske scener med musik og festlig stemning.

Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester. Showet kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”… dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ’Så længe jeg lever’, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som en af Danmarks mest populære musikere, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år.

Et genhør med alle de sange vi kender

Så Længe Jeg Lever – Der Er Noget Galt I Danmark – Fut I Fejemøget – To Mennesker På En Strand – Sidder På Et Værtshus – Ensomhedens Gade Nr. 9 – Erik Oluf Andersen – Karl Herman Og Jeg – Nina Kære Nina – Karl Og Ann-Cathrin’

Der er garanti for genkendelsesglæde, når Rasmus Bjerg med Band går på scenen.

Lidt om Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2000. Kendt fra roller både på teater, TV-programmer, TV-serier og biograffilm. Hans brede talent udfolder sig i et repertoire, der spænder fra græske tragedier til direktør i Cirkus Summarum. En flot sangstemme der også har og vil bane vej for store musicalroller.

Rasmus Bjerg booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Rasmus Bjerg med Band

Kunstner

12 + 2 =

Optræden: 1 x 75 min.

Antal optrædne: 7

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Rasmus Bjerg med Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen