Primetime

Book Primetime hos MusikEvent – duoen, som består af 2 særdeles rutinerede folk, der begge har spillet i flere bands gennem årene.

Primetime spiller dæmpet diné musik og gi’r så gas til dansen med det sidste nye, det gode gamle og alt det midt imellem.

Musik genren spænder bredt og måden numrene bliver spillet på, bærer præg af, at de begge har deres rødder i bands, hvor man spiller som det lyder på ”pladen”. Med udgangspunkt i deres lange karriere formår de, at passe numre ind som kræver stor musikalitet og som samtidig tilgodeser publikums brede ønsker.

Primetime vil helt sikkert være et super valg til lige netop jeres fest. Man skal ikke lade sig narre af at det ”kun” er en duo, da det er to musikere, som kan deres kram og lyder som de store bands – med fokus på flot og behagelig lyd.

Primetime booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Primetime

Kunstner

14 + 7 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Primetime pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen