Petrols

Book Petrols hos MusikEvent – et festband i særklasse!

Med Petrols på musikprogrammet er der med sikkerhed tjek på den musikalske underholdning. Du kan som publikum se frem til et festband i absolut topklasse – ja, og her bliver selv de største forventninger indfriet. Festbandet Petrols består af fem erfarne og dygtige musikere, som alle har mange års rutine i musiklivet. Petrols ved med andre ord, hvad der skal der til for at skabe den helt rigtige stemning til festen – uanset sammensætning af publikum.

Hver eneste gang Petrols går på scenen, bliver der skabt en fest

Det er fem topmotiverede og erfarne musikere, som hver for sig har adskillige hundrede spillejobs bag sig i forskellige konstellationer.

Alt i alt har medlemmerne af bandet nu udgjort en fast kerne i Petrols i mere end 15 år. Petrols har således samarbejdet med adskillige forskellige nationale samt internationale artister – en samlet erfaring, der udgør kernen i Petrols. Alt dette omdannet til et fremragende festband, som imponerer festarrangører og publikum gang på gang.

Petrols spiller det bedste fra de danske- og udenlandske rock- og pophitlister gennem de sidste 50 år – også det sidste nye er med på repertoiret.

Du vil som publikum høre eller genhøre akkurate fortolkninger samt bandets egne udgaver af mange kendte kunstnere som f.eks:

Rasmus Seebach, Tina Turner, Gasolin, Lady Gaga,  Robbie Wiliams, Smokie, Earth Wind and Fire, A-ha, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Beach Boys, Dodo & the Dodos, ABBA, Kim Larsen, AC/DC, Danseorkesteret, Tøsedrengene, Poul Krebs, TV-2, Volbeat, Creedence Clearwater Revival …. Ja, Petrols kunne fortsætte listen.

Der er disco, der er pop, der er rock n´roll, der er ballader og alt derimellem – Der vil med andre ord være noget for enhver smag – samt ethvert publikum når Petrols indtager scenen til et brag af en fest.

Book Petrols hos MusikEvent – et stensikkert og professionelt valg til din fest!

Petrols booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Petrols

Kunstner

7 + 2 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Petrols pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen