Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

Book Peter Vesth og Kristian Rusbjerg hos MusikEvent.

Peter Vesth er nok bedst kendt for sangen ”Veras Vinterven”, men mange kender ham måske også fra et af landets mange visevershuse, hvor han har spillet sammen med sin bror Thorkild. Med guitaren om halsen spiller og synger han sine sange med nærhed og glæde, der smitter af på publikum.

Peter har skrevet noget nær 500 sange, hvor af flere er nået langt ud over vores landegrænse. Han har adskillige gange været i Nashville Tennessee, for at skrive og indspille sange og har på den måde fået skabt sig en spillestil, der i USA nok vil blive kaldt Country and Folk. Herhjemme i Danmark har vi lidt sværere ved at sætter Peter Vesth i bås. Han bliver beskyldt for at være for dansktopagtig til folkemusikken og for folkemusikagtig til dansktoppen. Han har dog haft mere end 50 sange på Dansktoppen og omkring halvdelen har ovenikøbet nået første pladsen….noget kun meget få kunstnere har overgået igennem tiden.

Peter Vesth turnerer landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg, der med sin harmonika har formået at sætte harmonikaen på det musikalske landkort. Kristian har gennem årene spillet med mange forskellige musikere og spillet forskellige genre såsom folkemusik og viser, Jazz, argentinsk tango, tyroler- og rockmusik. De mange genrer og medmusikanter har skabt noget af en musikalsk rejse både på scenen og i indspilningsstudier. I dag spiller han med i omkring 15 forskellige grupper/bands og har indspillet adskillige CD’er og medvirket på endnu flere som studiemusiker eller gæstesolist. Kristian har da også både guld og platin plader hængende derhjemme for sine udgivelser.

Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg landet rundt og skaber en herlig stemning med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.

Peter Vesth og Kristian Rusbjerg booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

Kunstner

1 + 13 =

Optræden: 2 x 40 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Peter Vesth & Kristian Rusbjerg pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen